واتس اپ قابلیت «یک بار مشاهده» ویدئو و عکس را فعال می کند

واتس اپ تصمیم دارد از امروز قابلیت تماشای یک باره تصاویر و ویدئوها در چت را فعال کند. با فعال کردن این گزینه محتوای مذکور پس از باز شدن توسط دریافت کننده، حذف خواهند شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورج، واتس اپ تصمیم دارد قابلیت «تماشای یک باره» را از امروز فعال کند. با کمک این قابلیت ویدئوها و تصاویر چت پس از باز شدن توسط دریافت کننده، حذف می‌شوند. کاربر می‌تواند هنگام ارسال عکس یا ویدئو، کلید «۱» را در سمت چپ دکمه «ارسال» فشار دهد تا پیام‌های او به حالت «تماشای یک باره» ارسال شوند.

دریافت کننده چنین پیام‌هایی می‌تواند به راحتی ببیند محتوای ارسالی پس از یک بار تماشا حذف می‌شود. بنابراین کاربر بهتر است از این ویژگی برای ارسال پیام برای مخاطبانی استفاده کند که مطمئن است آنها از محتوا اسکرین شات نمی‌گیرند.

مارک زاکربرگ در ماه ژوئن ارائه این ویژگی را تأیید کرد و البته طبق وب سایت WaBetaInfo قابلیت مذکور به مدت یک ماه به طور آزمایشی عرضه شده بود.

به گفته واتس اپ می‌توان از این ویژگی برای ارسال محتوای حساس استفاده کرد مانند رمز شبکه وای فای.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha