به گزارش مهر حجت الاسلام دانشی عصر چهارشنبه در نشست خبری امام جمعه ساوه با اصحاب رسانه که در دفتر امام جمعه ساوه برگزار شد، گفت: در ساوه ۱۱ چاپخانه، ۳۲ چاپخانه دیجیتال ،۷ انتشاراتی، ۱۷ مؤسسه فرهنگی و تک منظوری، ۷ مؤسسه قرآنی و ۱۶ نشریه داریم که در حال حاضر ۵ نشریه فعال هستند و ۲ دفتر نمایندگی روزنامه ،۴ آموزشگاه آزاد و ۷۶ کانون تبلیغاتی نیز در ساوه فعالیت دارند.
وی افزود: بدون شک توسعه و پیشرفت جوامع بدون حضور و مشارکت اصحاب رسانه محقق نمیشود؛ از این رو حمایت خبرنگاران و رسانهها باید مورد توجه قرار بگیرد اما بعضاً این قشر مورد بیمهری مسئولان واقع میشوند.
مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی تصریح کرد: خبرنگاران همواره به عنوان پل ارتباطی مردم و مسؤولان، دردها و مشکلات جامعه را منعکس کردهاند اما هیچگاه زبان گویایی برای بیان دغدغهها و دردهای خود نبودند.
حجت الاسلام دانشی گفت: آسیبهایی که بحران کرونا به بدنه اقتصادی مشاغل مختلف وارد کرد شاید تا میزانی، غیرقابل جبران است اما برخی بیش از سایرین آسیب دیدهاند و آثار اقتصادی کرونا بیشتر به فعالان آن حرفه لطمه زده است که رسانهها همواره تلاش کردند این آسیبها را بازگو کنند و راه حلی برای مشکل پیدا کنند.
نظر شما