۸ آذر ۱۴۰۰، ۱۲:۲۱
کد خبر: 84559259
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کنیا؛ ملخ های گرسنه به جان آدم های گرسنه افتادند

تهران- ایرنا مدرسه- ۲۴ آوریل ۲۰۲۰؛ هنری لنایاسا، رئیس سکونتگاهی در شهرستان سامبورو کنیا تلاش می‌کند تا انبوهی از ملخ‌ها را که در حال ویران کردن مناطق چرای حیوانات اهلی هستند را ترسانده و دور کند.

درست وقتی که شیوع کرونا وضع معاش مردم کنیا را مختل کرده بود هجوم میلیاردها ملخ به مزارع و باغات این کشور، فشار اقتصادی را دوچندان کرد.

کنیا در ابتدای سال ۲۰۲۰، فجیع ترین تهاجم ملخ های صحرایی در هفت دهه اخیر را تجربه کرد. ملخ های گرسنه در تابستان ۲۰۱۹ از عربستان به اتیوپی و سومالی مهاجرت و سر راه خود به سراغ کنیا آمدند.

تکثیر موفق و مداوم ملخ ها، باران های شدید پاییزی و طوفان نادر اواخر فصل در دسامبر ۲۰۱۹ سبب ایجاد اسپاسم تولید مثلی دیگری شد. ملخ ها به سرعت زاد و ولد کردند و گرسنه و در جست جوی قوت روزانه به کنیا آمدند.

 ملخ های صحرایی ویران کننده ترین ملخ ها هستند چرا که به طور گروهی روزانه تا ۱۵۰ کیلومتر پرواز می کنند. در هر کیلومتر مربع بین ۴۰ تا ۸۰ میلیون عدد از این ملخ ها می تواند وجود داشته باشند. هر ملخ قادر است اندازه وزن خود در طول شبانه روز گیاه بخورد. به عبارتی یک دسته ملخ در مساحت پاریس فرانسه می تواند در یک روز به اندازه نیمی از جمعیت فرانسه غذا بخورد.

ملخ ها بسته به شرایط محیطی سالانه دو تا پنج نسل تولید مثل می کنند. آب و هوای مرطوب دراز مدت، تولید خاک مرطوب برای تخم گذاری و غذای فراوان باعث تولید مثل و ایجاد دسته های بزرگی می شود که در ولع دست یافتن به غذا در شمارگان میلیاردی به زمین های کشاورزی حمله و آن ها را نابود می کنند.

حتی قبل از شیوع کرونا، ۲۰ میلیون نفر در شرق آفریقا در سطح بالایی از ناامنی غذایی قرار داشتند که با آمدن کرونا و حمله ملخ ها این تعداد افزایش یافت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.